• van eğitim ve araştırma hastanesi polikliniklerinde yer alan erkek kuaförüdür, paşam ıslak havlularını da poliklinik koridorlarına yaymış.

    görsel

    edit: neden kadın kuaförü yok? tez elden kadın kuaförü de istiyoruz, akabinde cilt bakım merkezi de olabilir. bir sorun olursa hemen yukarısındaki cildiye doktoruna koşarız.
    hastaneler yaşam merkezi olsun! içerisinde yaşayalım.
  • hastalara ve yakinlarina hizmet icin bir cok hastanede olan berberdir. ıstanbul koc universitesi hastanesinde de bulunur. gerekirse hasta katina cikar orada tras ederler.
    gerekirse kadin hastalara da hizmet eder.

    havlular askida oldugundan herhangi bir hijyen sorunu ortaya cikarmaz ki hastanenin genel alanlari zaten mikrop ve hastalik potansiyeli sokaktan daha yuksek yerlerdir.
  • mesele hastane mikrobu kardeşim zaten, o havlular öylecene hastane içerisinde kurutulunca hastane mikropları yapışmıyor mu üstüne, o refakatçi ve/veya hasta yakınları da kuaförde o mikroplara maruz kalmıyor mu?
    tamam açılmasını kabul edelim hadi, hastane ana kapsının poliklinik girişine açmanı ne gerektirdi acaba? bahçesine aç, kuytu bir yerine aç…
  • bilmiyor ki hastanelerde yatan hastalar için dışarıdan berber getiriyoruz... bu hastanede dükkan vermişler ki mantıklı...
    yarın bir gün baban/annen uzun süre hastanede yattığında doktorlardan berber istersin.... hayatın gerçeklerini bilmiyor arkadaş sadece muhalefet olmak için muhalefet oluyor
  • teknoloji çağında çok mu zordu kardeş babanın göğüs kıllarını makine ile alabilmek? berbere götürmüş de o yüzden berber gerekli imiş? berberin gerekli olmasını tartışmıyorum burada, devasa bir bölge hastanesinin (van bölge eğitim ve araştırma) ana giriş kapısına ve poliklinik katına açılmasını ve hastaların beklediği yere de havlu asılmasını tartışıyorum. sağlık ve estetik kaygısı benimkisi, hani ülkemizde bulunmayan!
hesabın var mı? giriş yap