• gönül ilişkilerinin ve bu ilişkiler kapsamında var olan evrelerin en bir güzel olanıdır.

    itikadimce o evre; ilişki bittikten sonraki evredir.

    şimdi diyeceksiniz ki "bitmiş olum işte ilişki" ve ben de diyeceğim ki "yemin ederim gerizekâlı bu çocuk, ya beni niye çağırıyorsun" yok yere gerileceğiz, hiç gerek yok.

    attila ilhan'dan alıntılıyorum hemen;

    yine akşam oldu attila ilhan
    üstelik yalnızsın sonbaharın yabancısı
    belki paris'te maria missakian,
    avuçlarında bir çarmıh acısı,
    gizlice bir sefalet gecesi;
    çocuğunu boğarmış gibi boğup paris'i
    sana kaçmayı tasarlar her akşam

    isimleri ve şehirleri değiştirdiniz mi, alın size cillop gibi ilişki evresi. paris'i kırşehir yap, mis mis...

    bak ahmet telli de güzel demiş konu üzerine;

    hiç kimse aşkı
    onarmaya kalkmasın
    kaybedilmeye değer
    en güzel anında bitirilmişse eğer.

    yanisi şu ki uzaktan birbirinizle kavga edemezsiniz, inatlaşamazsınız, oyunlar oynayıp da yalanlar söyleyemezsiniz.

    uzaktan sadece seversiniz ki bir aşktan-ilişkiden- alınabilecek birincil fayda da budur. bir de uzaktan sevildiğinizi biliyorsanız oh ne ala, daha ne olsun lan sapıklar?*
  • adamın hipnozda olduğu evredir. tavlama aşamasındaki hani şu iltifatlara boğduğu, 'sen bir çağır, koşar gelirim', 'öl desen ölürüm' evresi iyidir.
    kadın bu evrede istediği kadar kapris yapar, egosunu tatmin eder, erkek de hedefinin peşinden heyecanla koşarak rekabetçi ve avlayıcı yaradılışını tatmin eder. tam bir kazan-kazan durumu.
  • flört aşaması. az mesajlaşma az arama az görüşme ama hep bi heves hep bi arasam mı ne mesaj atsam heyecanı.

    sonra ne oluyor? nerdesin aşkım, burdayım aşkım. boku çıkıyor. sonra iki kişiden mantıklı olanı mubabbeti azaltmaya başlıyor. öteki bunu ilişki için yapılan bir fayda olarak görmeyip triplere başlıyor. tripten sıkılan karşı taraf uzaklaşıyor. trip yapan kişi yılmıyor ısrarla hesap soruyor. halbuki karşıdaki insan coktan gitti. vs. vs.

    not: ben iliskinin en güzel evresini anlatayım derken ilişkiyi bitirdim. düşünün taşının yani.
  • güzellikte en çok yaşanma üzerinden gidersek galiba "ayrılma evresi".
  • evlendikten sonra 1 yıl gecer,k avgalar biter,anlaşmazlıklar kalkar ortadan ve gerçek evlilik başlar . ondan sonrası muhteşemdir. bence en güzel evresidir onsuz uyuyamayacağını anladığın zamanlar başlar
  • ı. profaz evresidir. hele o crossing over olayı yok mu...
  • herkes flört etmek der. çünkü insanlar banallik içinde yüzdükleri hayatlarına biraz olsun heyecan katmak istiyorlar. fakat küçük dünyasında zaten fırtınaların eksik olmadığı bu faniye soracak olursanız, gönül birlikteliğine giden yoldaki tüm aşamaların aşılıp iki sevgilinin karşılıklı olarak birbirinden emin olduğu zamandır ilişkinin en güzel evresi.

    bu denklem gereği, iki insan birbirini sevmeye devam ettikçe ilişki daha da güzelleşir**. çünkü insanlar birbirine zamanla yaklaşır yaklaşır yaklaşır ve bir noktadan sonra birbirlerinin benlikleri içinde kaybolurlar. bundan tat almayı bilenler için, flört falan hava civadır.
  • bir ilişkinin en güzel evresi bana göre bavullarla birbirine gittiğin gibi sevişmeye başlayıp birbirini keşfetme sürecine girdiğin, ne kadar çarpık düşüncen varsa birine kendini açtığın, nelerden hoşlandığını keşfettiğin, keşfettiğin şeylerin üzerine gidip onun mutlu olmasını izlediğin an.

    ilk dokunuş, ilk öpücük, ilk yakınlık... bunlar kadar heyecanlı bir şey yok bu hayatta.
hesabın var mı? giriş yap