• https://twitter.com/…?t=lehgzvua72fv4bvoiz2f-a&s=19

    dün yaşanan olaydır. kendi halinde oturmuş piknik yapan kızları tebliğ ediyorum ayağına taciz etmişler.
    bir de diyorki "kadının her yeri zinettir".

    gerçekten artık ben bu zihniyete tahammül edemiyorum. edemiyorum. ve allahın gözünde hiçbir değerimiz olmadığını düşünüyorum. çünkü ben ziynet olmaktan önce bir insanım. herşeyden önce bir insan. cinsel bir obje değilim. insan olarak gereksinimlerim var.

    ki oturan kızlar kapalı ve bu bile onları tatmin etmeye yetmemiş. bunu bile yetersiz görüyorlar. gerçekten bizi çok kötü günler bekliyor. umarım afganistan olmayız. umarım yanılırım.
  • kizlarimiz hanim hanim oturmuşlar birşeyler yiyecekler...

    sanane dürrrrükk tebliğ yeri mi orasi
  • "bak güzel kapanmışsınız" dediğinde başı açık olan kızın suratının şeklini görüp çok üzüldüm, o an kendini dışlanmış gibi hissettiğini düşünüyorum,insanları rahat bırakın,bunu yapacaksanız da akp'nin yönetim kademesinden başlayın!!!
  • çarşaflıların da evine gidip "evden çıkmayın" derler. bunun sonu yok mk.

    düşünce özgürlüğü filan değildir. senin düşüncen bir başkasının hayatını kısıtlıyorsa bu düşünce değil zorbalıktır aq. herkes kendisini düşünsün, gitsin kendi çarşaf giysin düşüncesini özgürce yaşamak istiyorsa. bir de düşünce özgürlüğü demiş!

    düşünmekten aciz dallamalar ya!
  • arz-talep kanunu
  • aralarında sevgilim, kız kardeşim, kuzenim, arkadaşım herhangi biri olsa, yanımda yakınımda böyle konuşan puşt görsem bulur ağzını çarşafla kapatırım, hatırlatıp dursun bana.

    ben böyle korkak sürüsü görmedim. geçen de denk geldim videolardan birine farklı biriydi ve daha cüretkar, allah'ın istediğini nereden biliyorsunuz kodumun puştu? kuran'ın neresinde yazıyor kadının her yeri ziynettir, yalancıyı öpmüyorlar bundan oluyor. gerçi zevk almaya bakarsınız.

    ateist olarak kuran'ı kaç kere okudum, siz nerenizle okuyorsunuz? ahzab süresi 59 dediği "kadının rahatsız edilmemek amacıyla örtünmesi" diyor..
    yani tecavüzcü tacizci değilsen, rahatsız etmeyeceksen, kadın kendisi kıyafetlerini seçebilir, diyor ama tecavüzcü tacizci ile bir arada yaşıyorsanız örtününüz ki tecavüzcü tacizciler saldırmasın bilmem ne diyor.

    bak kitabı yazan bile kitabı nasıl bir ortama -arabistan coğrafyası- gönderdiğinin farkında olarak yazmış.

    edit: anasına kız kardeşine hallenecek tipler, bahane arayarak, dinden bahsediyor. türkiye'de de arap coğrafyasının üyeleri olması...
  • bir erkeğin müslüman olmasını bir nebze anlayabilirim de, kadınların kendilerini alenen ikinci sınıf insan yerine koyan bu dine iman etmesi çok garip geliyor.

    büdüt: küfür edip engelleyenen eşeklerden ziyade bir de böyle mallar var. nedense kadınlardan çok yine erkekler kudurmuş.
  • haydi bu sabah insanları dinden soğutalım diye evden çıkmış olmalılar. allah akıl versin ne diyelim.
hesabın var mı? giriş yap