• ardindan gelisen olaylarda sosa'nin kolunun koptugu, gomez'in de cukunun dustugu gorulmus.
    buna alinan quaresma gidip senol gunes'e tokat atmis.

    yazdiricaz oglum hepinizin ustune "sampiyon besiktas" diye.

    ekleme: eski entrylerime bakarsaniz cogunun "tiner" icermedigini gorursunuz. son zamanlarda basinda cikan ve gereksiz baski/abarti iceren besiktas haberlerinden gina geldiginden boyle bir entry yazdiydim. bazilari cikip "yanlis mi yazmislar neye tepki veriyorsunuz" demis. artik herkes bu haberlerin neden yapildigini biliyor, bize de takima sahip cikmak dusuyor.
    sunu suraya birakayim da bahsi gecen kavganin ne kadar ciddi oldugunu gorun: https://pbs.twimg.com/…ia/chdovwmu8aewc6f.jpg:large
  • olayı gören gökhan töre cebinden bazukasını çıkarıp iki tane sallamış, kaleci günay havaya uçmuş, yere düşerken gomez'i sakatlamış, ismail köybaşı bakınıp burada yetkili birisi yok mu lütfen müdahale etsin diye goygoya başlayınca atiba da uzatmış demiş müdür bu buna konuş, şenol güneş sktiri çekince atiba da kale direklerine uçan tekme sallayıp devirmiş, ülkesine dönmüş

    (bkz: orhan yıldırım)
  • geçtiğimiz günlerde de şenol güneş ile tartışan tolgay'ın ikinci vukuatıdır. fakat olcay kendisini sakallarıyla püskürtmüş.
  • haberde video varken hala "koynok horroyot" diye inanmayanlarin olduğu olaydir.

    abartilacak bir sey olmadigi gibi, tolgay'in azcik pislik bir cocuk oldugu ve olcay'in da aksine efendi biri oldugunu hissettirmistir.
  • medyayı , feneri, antep başkanını, tff yi, kasimpasayi, dauglaoyu üstuste koyup şampiyon olacağız.
  • antreman sonunda tolgay'ın olcay'ı köşeye sıkıştırıp "olum bak biz batı berlin çocuğuyuz. münih'e stuttgart'a benzemeyiz. repimi çarmıha gerenlerin batı berlin geri geldi oh yeah" tehditi gözlerden kaçmış. bunu gören gomez siz türkler çok savaşçı ben doçlanda dönüyorum demiş. bu da gözlerden kaçmış.
  • her takıma eşit mesafede olmasıyla tarafsızlığı ile tanınan spor medyasında lider "hürriyet" haberi,

    haber başlığı "olcay şahan ve tolgay idmanda kavga etti"

    videoya bakıyoruz bir pozisyonda karşılıklı sinirlenip kafa kafaya diklenen olcay ve tolgay, olayın büyümeden bitmesi.

    hiç ekleme abartma var mı lan burda mağdur beşiktaşlılar hemen yine ağlamışsınız, peki burda nasıl mağdur olmayı becerdiniz ha nasıl?
  • oha oha oha oha noolöus oglum öyle, bitmiş bu beşiktaştaki arkadaslık ortamı fener kesin şampiyon...

    not: hepinizi üst üste koyup "şampiyon beşiktaş" yazacağız..
  • en azindan fenerbahce oyunculari gibi sahada birbirine girmemis ve o durumun yakinindan gecmemistir. (bkz: diego gg77) ayrica o macta diego yine naniye(nani olup olmadigindan emin degilim) el kol yapip bagirmisti ama pozisyon nedeniyle pek dikkat cekmedi.
  • hayatında halı saha maçına katılmamış adamlar anlamazlar. iş yerindeki koca koca adamlar kavga edesi olur. sonra herşey normale döner. bunlar sıradan şeyler. kavgaya dönüşmediği, saha dışına taşınmadığı sürece gayet doğal. öyle uyuz uyuz mücadele olmadan çalışsalar sıkıntı var demektir.

    bu haberleri çıkarmak için bazı yazarlara kimler para akıtıyorsa artık..
hesabın var mı? giriş yap