• enjoy i'm vaccinated furyasının son icraatlarındandır.

    ingilizlere sağlanan %43 indirim
    almanlara sağlanan %71 indirim

    türkiye'deki bu otellerde eğer türkseniz kapitülasyonlardan yararlanamıyorsunuz.

    kaynak
  • yazıklar olsun. kendi ülkemizde turistler ve suriyelilerden sonra 3. sınıf vatandaş muamelesi görüyoruz.
  • rixos’ta bir hafta tatil yapmanın bedelinin 60 bin lira olduğunu öğrendiğimiz hadise. o paraya giderim malezya’da krallar gibi tatil yaparım 2. sınıf vatandaş muamelesi de görmem rixos çalışanlarından.
  • tahmin ettiğim bi ihanetti, tşk emeği geçenlere...
  • turistlerin torbalara doldurup odalarına çıkarttığı meyvelerin, yemeklerin bedelini türklerin cebinden çıkartma amacı güdülüyor olabilir.

    edit: işte bu yüzden her şey dahil sistemi kan kaybederken, butik otel tatili, taş ev, bungalov ev, tiny house türü, doğanın daha içinde, aynı zamanda tatil destinasyonunu otelden çıkarak daha çok gezmeye elverişli olan daha minimal konaklama türünde işletmeler büyük bir şekilde yukarı doğru ivme kazandı.
  • turizm sektöründe çalışan biri olarak belirtmeliyim ki; çoğu otel rezervasyon sırasında kişinin uyruğuna göre fiyat belirtir. buradaki kriterlerde o ülkeden gelen kişilerin açık büfede,barda,havuzda,odalarda insan gibi yaşayıp tüketmesidir. bu yüzden ortadoğu,kuzey afrika,iran,türkiye gibi ülke vatandaşlarına farklı fiyat politikası uygulanır, hatta bazı oteller bu uyruktan istek geldiyse direkt olarak uygun oda bile göstermez, kabul etmez misafiri.
  • aslında pandemiden önce de durum böyleydi. hatta indirimi geç bodrum'daki beş yıldızlı otelleri arayınca pandemiden önce tabi bana yer yok diyorlardı ablam yurtdışından arayınca yerimiz var diyorlardı. kendi ülkemizde turizmde ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz.
  • yeni bir durum değildir. belki oransal olarak değişiklikler olmuştur ancak ezelden beri vpn kullanarak yurtdışı sitelerden tatil satın alan çok insan vardı zaten.

    edit: arkadaşlar ben yaptığım için yazmadım. o nedenle nasılını inanın bilmiyorum. ancak sözlük başta olmak üzere pek çok yerde bu konuşuldu. ufak bir arama ile görebilirsiniz böyle yapan insanların varlığını.
  • bu yıllardır böyle zaten ama bu sene sanki ekstra ucuz olmuş. eşim türk olmadığı için yararlanabildiğim kampanya.

    girişte sadece 1 kişide yabancı kimlik olması yetiyor. eşiniz dostunuz varsa 1 fiyatına 3 kişi gidebilirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap