• brüksel'deki patlama sonrası ortalık yangın yeriyken öpüşen çifttir.

    ekleme: haber sitesinin fotosundan bu sonuç çıkıyor ama videolar izlenince sarıldıkları, belli ki sakinleşmeye çalıştıkları anlaşılıyor. başlığı moderatör arkadaşlar değiştirirse daha uygun olur.

    tık

    ekleme: ulan ne sapıklığım kalmış, ahlaksızlığım. saldırmayın hemen. bana ne naparlarsa yapsınlar. isterse sevişsinler. ama yerde yararalılar varken bi el uzatın kardeşim. hiç birşey yapamadıysan kaç kurtar kendini, ordan uzaklaş sonra sevdiğine sarıl öp. ne sevgiye ne de eşlerin muhabbetine laf ettiğimiz yok.
    az sakin olun yav.

    ev pandası adlı yazar olay sonrası başka foto paylaşmış.
    tık

    işte vurgu yapmak istediğim nokta buydu. kısacası saydırmayı bırakın.

    ekleme2: yazılan entrylere bakınca tamamen farklı yere çekildiği için düzeltme yapıldı. video izlemeden sadece saçma bir haberin başlığını açtığım için bir dünya hakarete uğradım. tekrar belirtiyorum, bu yazıda hiç bir önyargı, sapıklık, sevgi düşmanlığı, sex manyaklığı, bağnazlık, gericilik, yoktur!şu ithamlara bir bakar mısınız? ayıp denen birşey var ya.
  • muhtemelen olayın şokunu yaşayan, gözyaşı ve hıçkırıklarla korkudan birbirlerine sarılan, yaşadıkları için şükreden iki insan. haberciliğiniz batsın sizin sik kafalılar...
  • haberin altındaki yorumları okuyunca halkımızın ne kadar cahil olduğunu görüyor insan. ulan patlama olmuş insanlar o şok haliyle ne yaptığını biliyor mu acaba?
  • o panikle ne yapacağını şaşırmış muhtemelen şokta iki insandan başka bir şey göremedim ben. öpüşseler ne olur. adamlar canını az evel kurtardı. o şoktan çıkmayı hayal edin bi hele...
  • "şehirlere bombalar yağardı her gece, biz durmadan sevişirdik." dizesini yaşam tarzı olarak benimsemiş olabilirler, sorgulamak kimsenin haddine düşmez.
  • (bkz: anan bacın yok mu senin)

    gayet olağan karşılanabilecek durumdur. illaki ankara'da, istanbul'da da yaşanan durumlardır. büyütmenin, özellikle haber diye sunmanın hiç bir alemi yoktur.
  • öyle bir durumda olsam bende sarılır eşimi öperdim. ne pipi beyinli insanlarsınız. size ne arkadaşım. bombalar patlamış yine masumlar ölmüş sen kafanı öpüşen çifte takmışsın. insanlığını bu kadarda kaybetme be arkadaşım yapma bunu.

    en güzel durumdur. olması gerekendir. yıkımın içinde sevgiyi yeşertendir.
    beyinlerini dinle , ölümle bozmuş yobazların unuttuğu sevgiyi gösterdiği için rahatsız etmiş durumdur.
    ölüm ve kan isteyen sahte tanrının değil gerçek tanrının görmek istediği durumdur.
  • şöyle ifade edeyim bomba patlayan bir yerden eşim sağ salim çıksa sarılırım ve öperim. bunuda sizin anladığınız gibi anlayan herkesin ta...
  • love wins olayını yanlış algılamış çift.
    şaka bir yana öpüşmüyorlar, sarılıyorlar. bomba patlamış, belki şans eseri hayatta kalmışlar ve belki de hayatlarındaki en değerli varlığa son kez sarılırmışçasına sıkı sıkı sarılmışlar, hayli hüzünlü bir kare aslında.
  • birbirini seven iki insanın, ölümden döndükleri için birbirlerine olan sevgilerini göstermesi durumu bu. insancıl bir durum.
hesabın var mı? giriş yap