• --- spoiler ---

    bu diyalog, iq seviyesini aniden 30 seviye düşürebilir
    --- spoiler ---

    "-" ile hanim kizimiz "+" ile ben temsil edilmekteyim.

    universite 2. sınıftayım. bir fizik 2 dersi.

    -nerdesin askım
    +derse geldim suan canim
    -hmm yaninda kim var ?
    +arkadasım var askim kim olucak djakfhafdas
    -bi çeksene bakayim kimmis görelim yanindaki
    +askim sacmalama nasil cekeyim cocugu dersin ortasında
    -kesin kızlarla oturuyosun sen. niye gostermek istemiyorsun ?
    +askim kiz olsa ne olucak sinif arkadasim hepsi zaten, kiz da degil hem erkek.
    -bu kadar konusacagina ayakkabilarini falan caktirmadan cekseydin ve konuyu kapatsaydın. hala konusuyosun ya pes cidden.
    +askim sacmaliyosun ama
    -tamam, iyi dersler.

    hey gidi günler...

    edit: sonuç olarak ilişkinin akıbetinin ne olduğunu soranlar olmuş... o gün dersteydim hoca bana bakıyordu vs diyerek konuyu kapatmıştım ancak aynı muhabbeti farklı yerlerde yapmayı sürdürdü kendisi. otobüste ve yemek sırasında yanımda olanların ayağını bacağını falan çekmemi istedi, sapık mıdır nedir. bitti sonunda elbette.
  • bu kavgayı tüm sevgililerimle ettim. evlenmedim ama şayet evlenirsem ve şayet o evlilik boşanma noktasına gelirse kesin altyazılı filmler yüzünden boşanırım.

    sevdicekle altyazılı film izliyoruz. bendeniz filmdeki her diyaloga her yer kelimeye dikkat eden biri. kaçırdığım yeri hemen geri sararım. sevdicek bu duruma en fazla 15 dk dayanır sonunda patlar. " ehhhh. başlarım yapacağın işe ulan. her 4 dakikada bir geri saracaksan bu film 5 saatte bitmez"

    edit: tamam anladım yeter "kız haklı, öküzlük sendeymiş" diye mesaj atmayın artık. zaten hepsi de o güzel atlara binip gittiler. 2 yıldır sap dolaşıyorum:(
  • ben gelince neden geç ayağa kalkıp geç sarıldın kavgası yapmıştı. neyse zaten kendisi artık eski sevgili.
  • bana iyilik de yaranmadığının ispatı olan kavgadır.
    kordon'da bir mekanda otururken içeri çiçekçi teyze girdi. gülü burnuma soktu, o zamanki sevgili kişisi de hemen çıkardı cüzdanı ne kadar dedi, 20 tele dedi çingene teyzemiz, tabii gözde durur mu o daha çingene.
    o güllerin buketi 10 tele ne 20 telesi, istemiyorum çiçek alma bana diye çığırmaya başladım, kadın korktu yok bir tane vermeyecektim demeye başladı ama yalan, ben kül yutmam. sevgili kişisi de ya parasından sana ne ben seni mutlu etmek istiyorum diyerek teyzeye çanak tutunca sen misin onu diyen diyerek bir hışımla sevgiliye pis bakışlar atılır, sonrası kavga gürültü ile mekanı terk ediş.*
  • yemek yerken saçını okşamadım diye düğünü iptal ettik
  • uyuya kaldım diye kavga etmiştik.
    gecenin 4’ünde uyuya mı kalınır hiç ayıp bi kere *
  • eski sevgilim ile 5 ay önce sanal platform yüzünden kavga etmistik. kendisiyle sevgioi olmadan önce yakın bir kız arkadaşım vardı konusur, sohbet ederdik. kız eski ve benim çok begendigim fotografını paylaşmış, benim sevdigimi de bilirdi. ben de o fotografa "eskilerden" diye yorum yaptım. yanıt olarak da "herkes bilmez" diye bi yanıt almıştım. eski sevgilim mesajlarımızı önceden görmüştü(fesatlık içermeyen mesajlar) ve onu zaten kıskanmaktaydı. bu yüzden benle kavga etmişti bilemiyorum çok saçma yani..
  • bir arkadaşımın "devamlı ayrılmaktan sıkıldım ayrılalım" diye ayrılmak istediğine şahit olduktan sonra arkadaşla ben de yolları ayırmıştım. sevgiliyle edilmiş en saçma kavga diyince kendi yaşadıklarımdan önce bu olay gelir aklıma, çocuğa bir daha üzülürüm.
  • -kaçta cıktın molaya?
    -5 dakika oldu yemek yedikten sonra arayacaktım.
    - neyse zaten direkt aklına ben gelsem şaşırırdım.
    -ne?
    -ya neyse tamam ben olsam hemen seni ararım ama sen önce yemek yiyim sonra seni arayacaktım diyorsun.
    - su an sacmalıyorsun farkındasın dimi?
    - neyse hep ben saçmalıyorum zaten sana afiyet olsun.
    - .....

    ve kapanır telefon, ota boka trip atardı zaten cokta yürümedi bazen şaşırıyordum triplerine kavgalarına.... böyle bir anımdı işte.
  • akla mantığa sığmayan şeylerdir. ve bizim kavgaların üstüne tanımam!

    saçlarına dokundum diye evden kovdu beni!

    “yakışıklı” dedim diye, üç gün konuşmadı!

    *geyspor
hesabın var mı? giriş yap