• yapımcısının çıkmayacağını söylemediği oyundur. yapımcılar; witcher 3'ün geralt'ın son hikayesi olduğunu söylüyorlar. anlayacağınız witcher evreninden bambaşka bir oyun çıkabilir.
  • çıkacağını düşünmediğim oyun.

    cd projekt red, the witcher 3gibi efsane bir oyun yaparak çıtayı çok yükseltti. artık ne yaparlarsa yapsınlar, oyuncuları tatmin edebileceklerini sanmıyorum.
  • durun ulan daha 3'u oynuyoruz.
  • yeni bir witcher yerine witcher 3'e keşke yeni yeni dlc'ler yapsalar. cidden zerrikania'ya gidelim, başka hikayeler yaşayalım. geralt'ı bırakmak bu kadar kolay olmamalı.

    veya zamanı geriye alıp geralt'ın gençliğini de oynayabiliriz. zira witcher 4 istemek çok erken. daha oyun ve dlc'leri yeni çıktı. yeni bir oyun sistem gereksinimi olarak da heyecan olarak da çok erken.

    ancak witcher dediğin seriye bu kadar kolay bir son getiremezsin. ilk oyunu zaten kötüydü, ikinci oyun 30 saatlik ortalama bir oyundu (hikayesi ne kadar güzel olsa da.) ilk defa witcher 3 ile bir şeyler başladı. ben bunu ciddi ciddi serinin ilk oyunu olarak kabul ediyorum.

    kaldı ki ac de 3 oyunda bitireceğiz dedi de 50 tane oyun çıkardı. bu kadar tutmuş bir seriyi kimse bırakmaz.
    bırakmayın olm lütfen lan, korsan oynayanları bizzat bulup ben döverim.
  • adamlar geralt'ın hikayesi bitti dedi, witcher evreninden yeni oyun yapmayacağız demedi. yani yapılabilecek oyun. adı witcher 4 olur mu bilemem. yaparlarsa yeni karakter büyük ihtimalle ciri olur. belki başka bir witcher okulundan birini yaparlar ama öyle bir hikaye çok yavan olur. lambert yada eskel de olabilir ama ciri'nin yanında bunlar da zayıf kalıyor. çıkarsa da 2020'de falan çıkar zaten.
  • serinin 2. oyunu mükemmeldi skyrim'in ardından 3.oyun ile ilk kez bir oyunda skyrim tadı alabildim 2. oyundan 3.oyuna geçiş gibi bir yükseliş yaparak 4. oyunu çıkaracaklarsa bence hiç çıkmasın insanlık bunu hak edecek kadar iyi şey yapmadı .
  • daha bunun cyberpunk'ı var nereye geliyor demek istediğim hayal. bir de yanlış hatırlamıyosam, bi yerde okumuştum sanırım, gelecek olan witcher oyunlarında geralt'ın peşini bırakacaklardı. yani elbette ki devam oyunları görücez ama bu evrende geçen başka hikayeleri ve karakterleri tecrübe edicez gibime geliyor benim.
  • hikaye olarak gayet olabilir vaziyettedir. geralt emekli olmuş olsa da babalar gibi ciri var orda. adamlar evreni oturttular neticede.
hesabın var mı? giriş yap