• enerji devi total'in yeni adi.
  • oyak grubu şirketleri bünyesinde hizmet veren güzel enerji’nin total istasyonları markası. avrupa'nın ilk leed sertifikası olan istasyonuna istanbul'da sahipmiş.

    bu istasyonda yağmur suyunun dönüştürülmesi, güneş panelleri ile enerji gibi birçok doğa dostu uygulamayı hayata geçirmişler.
  • 2020 yılında demirören'den oyak'a geçtiğini öğrenince deneyeyim dedim. dci motor için performansı gayet iyi. son 3 ayda belki 10 kere gitmişimdir her gittiğimde personelleri hep güler yüzlüydü, bütün camları hatta farların dışını temizlemişlerdi. daha önce opet'e gidiyordum orada çalışan personeller keyfine göre yapıyor bunları anladığım kadarıyla. bazen temizliyorlar bazen temizlemiyorlar. bazen güler yüzlü oluyorlar bazen olmuyorlar. gerçi oyak'ı da artık akp yönetiyor ama sonuçta ne kadar değişmiş olabilir ki.
  • istanbul karayolları mahallesinde, plakayı doğru yazmaktan bihaber olan pompa görevlilerinin olduğu akaryakıt istasyonu.
  • ne kadar fransız menşei olsa da oyak grubu yerlilik turnusoludur benim için. opet'i ayrı bi kenara koyarsak bundan sonra parayı buraya harcamayı tercih edeceğim. basketbol milli takımı sponsorluğu da bu kararımda etkili oldu. aynı kalite hizmeti sağlayan yabancı menşeili deniz canlısına daha fazla para harcamamaya karar verdim.

    edit: bayilerini sıkıca bi elden geçirmesi gerekiyor. izmir bozyaka bayisine gidip bir kere deneyimleyeyim dedim. kasada ödeme yapmak için bekledikten sonra kasiyere pompa numarasını söyledim ve benden dönüp pompacıdan fişi getirmemi istedi. pompacı personel bana bunu belirtmedi neden beni uğraştırıyorsunuz dedim, unutmuştur dedi. benim arkamdan gelen başka bir müşteri de aynı problemi yaşadı. ilk defa böyle bir olayla karşılaştım. ayrıca normal koşullarda hiç stop etmeyen aracım total benzininden sonra ışıklarda beklerken 1 kere stop etti. bu ilk defa farklı benzin almamla da alakalı olabilir. sonuç olarak bir daha gitmedim o bayiye ve hayatıma opet ile devam etmekteyim. umarım bu geribildirim bir şeyleri yoluna koyar ve biz de sözümüzün arkasında dururuz. kendisini opet ve shell ile aynı klasmanda görmek isteriz.

    edit 2: ayrıca bayide hala total tabelası bulunuyor. sanıyorum ki demirören zamanından kalma standartlarda bir bayi. totalenergies dönüşümünden sonra tekrar uğrayacağım.
  • total’in maslak’taki yeni istasyonuna gittim, ihtiyaca yönelik birçok farklı hizmet var. arabaya servisten, otomatik tost makinesine kadar aradığınız her şey mevcut. ödediğim ücretin karşılığını almak ne güzel bir şeymiş, uzun zamandır böyle hissetmemiştim.
  • yeni puan ekleme sistemini 1998 den falan mı ithal ettiler nedir? arkadaş uygulamaya fişten elle birim girerek puan eklemek nedir ya? ya hadi sistemsel olarak plaka/user eşleşmesine yükleyemiyorsun, ki yüklüyordun bir şekilde, 5-10 gün ömrü olan barkod/qr bas fişe, onun fotoğrafını çekelim.

    berbat bir sistem. derhal değişmeli.
  • puan yükleme sistemini güncellemiş akaryakitci.

    yeni sistemleri kasada ugrasmadigimiz için iyi ama fişten elle bilgi girmek de ancak devlet dairelerinde görülebilecek bir sistem. sanki petrol ofisinden benzin aldim da fişi girip ziraat bankasında vezneden para çekeceğim.
  • temizlik konusunda çıtayı arşa çıkarmışlar, bravo… duyduğum kadarıyla total, oyak bünyesine geçmiş, kalite farkı net bir biçimde hissediliyor.
hesabın var mı? giriş yap