• bazılarının yaptığı şey.

    fiyat-performans-hayat kalitesi olarak da bence doğru olan. yok tribini çek, yok nazını çek, yok dırdırını çek, yok üstüme düştün ceptesin uzaklaşayım, yok whatsapp'ta ne zaman çevrimiçi oldun, yok ilişkiyi sorgulamamamız lazım, dağ gibi adamlar 1.60-1.65 arası cadıların ömür törpülüğü eşliğinde hayatımızı sürdürüyoruz.

    bunu çekeceğine git rusya'nın bir köyüne, olga,irina,natasha,katya bul bir tane. giyim tarzı v.s ilk başlarda rüküş olur ama adapte olunca toparlar hepsini. karşında bir trip yapmak için doğan kadın değil-bir şeyler paylaşılabilecek ''insan'' bulursun. işte kilit kelime ''insan'' bulmak. türk kadını fazlaca ''kadın'' fenomeninin gölgesinde. arz talep dengesi de bunu teşvik ediyor. rus kadınları ise genelde insan. burda herhangi bir kadın ortalama altı bir erkekten bile iltifat alınca arşa değerken, rus çok güzel bir kadın normal bir erkekten iltifat aldığında ''so what?'' tribine giriyor. teşekkürler diyor, konuyu değiştiriyor.

    çok pis bilendim oğlum, ekşi'de yaza yaza türk kadınlarını bitireceğim.
  • rusları ancak antalya da her şey dahil otellerde gören türk erkeğinin yapmak isteyip, bir türlü yapamayacağıdır.

    türk kızı bana neden güvenmiyor?
    acaba güvenini neden sarstım?
    ben ne yapmış olabilirim ki, o ilişkimize bu kadar paranoyak yaklaşıyor? diye düşünmekten uzaktır bu erkek. ve muhtemelen hayatı boyunca bunları düşünecek duygusal olgunluğa sahip olamayacaktır.

    merak etmeyin rusları biz de görüp "çok güzelmiş" diyoruz. ama türk erkeği "her şeye evet diyen" kadını arıyor, rus'u ingiliz'i değil.
  • üniversiteden bir arkadaşımın aşkın gözü kördür özdeyişine istinaden yaptığı bir eylemdir.

    ukraynaya gitti, orada çalıştı, derken kesin dönüş yaptı memleketine ama oraya gitmeleri devam etti. skype canavarı olmuştu kendisi. derken bir gelişinde iki kişi geldiler. yengemizle beraber.

    beraber bir çay bahçesine, restoranta ya da pikniğe gitmeye çekiniyorduk. zira yengemiz victoria's secret modellerinden halliceydi. heralde buraları paris ya da los angeles'teki long beach sanıyordu. marka giymiyordu ama nereden buluyordu o kıyafetleri bilmiyorum. yengeyle göz teması kurarak muhabbet edemiyorduk zira yengemizdi sonuçta. restoranlarda vs yanımıza gelen garsonlar bile uzaktan fotoğraf çekmeye çalışıyorlardı, bu kesin ünlü biri ama kim acaba diye.

    derken, 3 yıl aradan sonra 1 ay kadar önce hem ukraynaca hem de türkçe iki ismi olan ufaklığın doğum gününe gittim. 4 yaşına girmiş velet her iki dili de anadili gibi konuşuyor. yengemiz ise haliylen göbek yapmış. kıyafetler feci şekilde düzelmiş. victoria's secret'tan defacto modellerine terfi etmiş. yani göz teması kurmak artık serbest. çünkü artık bizden biri olmuş gibin.
  • muhtemelen takribi küçük kaynarca antlaşması'na dek büyük dedelerimin gerçekleştirdiği şey.* ama tabi keyfi değil tamamen kültürel coğrafya ve konjonktür yüzünden yapılmış bir şeydir. müteveffa ve muhtemelen bazı ninelerimizi at sırtına atıp götürdükleri, bunlardan bir kısmının da kefe limanı'na gönderilmeyip yerel ailelere karıştığı göz önünde bulundurulursa mecazen değil kelimenin tam anlamıyla "kız almışlardır" denilebilir. günümüzde tabi at yok çapul mapul yok, kılıç yok, internet var, facebook var, erasmus var, iş seyahati var, imkanlar daha geniş...
  • (bkz: kanuni sultan süleyman)
    (bkz: hürrem sultan)

    atalarımızın bile yaptığı durum. 500 yıl önce yapılmışı var.
  • sözlükteki bazı harun abileri kızdırmış olan eylem.
  • en okumuş türk kızıyla konuşabileceğin en fazla iki konu varken; hem sanat hem felsefe hem edebiyat hem tarih hem moda hem genel kültür konuşabileceğin, "kendi" dünya görüşüne sahip, her dili öğrenebilen, seninle her şeye uyum sağlamayı göze alan, kültürlü, en az üç hobisi olmasa hayatın boşa aktığını düşünecek, çalışırken evi çekip çevirmekten de imtina etmeyeceği için samimi bir şekilde üzerinize çemkirilmeden yardım etmekten zevk alacağınız, kendinizi salıverdiğiniz anda hobi saatleri veya okuma saatleri ile sizi de teşvik eden, hayvan ve doğa sevgisi tavan yapmış, beraber hayaller kurup sizi onları gerçekleştirme azmiyle dolduran dünyalar güzeli bir ukraynalı kızla evlenmek varken gerçekleştirilmesi saçma olan eylemdir.
  • şu arkadaş rus köyünden kızlara örnektir. özellikle en beğenilen yoruma dikkat ediniz lütfen.
hesabın var mı? giriş yap