• benim gibi uçakta uyuyamama hastalığına sahip olanlar için bir ilaç olabilir. sanki pilot benmişim gibi uyuyamıyorum ya la uçakta.
  • güzeldir rahatlatır uyutur amma ineceğiniz ülkede alkol nasıl karşılanıyor onu da hesaba katın. zira hep havada kalmayacaksınız. misal ben yanımdaki ingiliz ile tüm yolculuk boyunca köpek gibi içip futbol muhabbeti yaptım. sonra ilk aklıma gelen "lan içkiliyim diye sokmazlarsa dubai'ye ne halt edicez" oldu. yemin ediyorum aklıma 50 tane genelde benim hapishaneye düştüğüm senaryo geldi
  • bir haftalık arap ülkelerinden birine gerçekleştirdiğimiz bir iş seyahatinden dönerken patronumun heyecanla gerçekleştirdiği eylem.

    bir haftadır içki içememekten adamın başı dönüyormuş hacılar.

    (bkz: thy)
  • oturup kalmaktan kaynaklı kan akışsızlığına çaredir. candır. viskinin yanında fındık da olunca canpolattır. (bkz: thy)
  • pilot almıyorsa benim için sorun olmayacak eylemdir. hatta iki pilot varsa birinin kullanması da sorun olmaz. ayrıca okyanus ötesi uçuşlardaki en büyük arkadaştır. o kadar saati, muhtemelen yanınıza oturmuş, geveze biriyle geçirmek veya çocuk ağlamalarına* maruz kalmak istemiyorsanız kullanın kullandırın. hostesinizden ısrarla isteyin.
  • candır. alkol düşmanı arabist barbarların icraatlarından bir örnek için (bkz: sivas katliamı)
  • sokakta ya da evde alkol almaktan farkı yoktur. yasaklanmasını isteyen bazı gerizekalılara soruyorum. islam için öldürülen insanlar için islamı yasaklıyor muyuz? zira işinize gelince münferit. mertçe örnek vermeden söyleyin dinim alkol alınmasını kabul etmiyor ve ben bundan dolayı yasaklansın istiyorum deyin. neden kasıyorsunuz?

    not: bana 1 adet alkollü yolcu yüzünden düşen uçak bulun. gerçi hemen münferit ve "gerçek yolcu bu değil" derim ben de:))
  • her gün binlerce insanın (ben de dahil) edebiyle yaptığı eylem. dünyayı hesap edersen herhalde günde milyonlarca insan uçuyor, çoğu da alkol alıyor.

    ama aralarından bir tanesi sapıttığı zaman çözüm belli: "yasaklayalım". manyak mısınız birader, bir kişinin sapıtması yüzünden milyonlarca insanın tercihi yasaklanır mı? nasıl totaliter kafaların ürünüsünüz siz?
hesabın var mı? giriş yap