hesabın var mı? giriş yap

  • ben buradaki herhangi bir kimsenin fikirlerini belirtmesine, istediği her şeyi eleştirebilme hakkının olmasına falan tamamen destek veriyorum da şurada saçma sapan şeyler yazan trollerden bıkkınlık geldi, keşke bunlardan arındırılsa şu ortam.
    gılgamış destanı gibi yazıyorlar bir de nicklerini de alta inmeden göremiyorsun.
    bunların bir de hayran kitlesi var bunları zeki falan zanneden. ne güzel yazıyor ya falan diyorlar, onlar pek güzel yazmıyor da siz ''avelsiniz'' arkadaşlar.

    edit; ekleme

  • başlığa bakarak hemen öyle heyecanlanmayın ya da heyecanlanın. uzun süredir bu kadar mükemmel bir şov izlememiştim. gününüzü güzelleştirmek için sizlerle de paylaşmak istedim sevgili suserler.

    https://youtu.be/zd0docskby8

    --- spoiler ---

    america's got talent adlı yarışmaya katılan lübnanlı kızlar, yaptıkları gösteri sonunda direkt olarak finale kalmalarını sağlayan altın butona ulaşmayı başardılar.

    --- spoiler ---

  • başlık: bu başlıkta pratik bilgiler veriyorum

    entry: ilk olarak koltugunuza çay mı döküldü lekeden kurtulmak çok kolay hemen bir fincan kahve yapıp lekenin oldugu yere döküyorsunuz çay lekesinden iz kalmayacaktır.
    kahve lekesinden kurtulmanın yolu ilerleyen zamanlarda

  • videoda asil komik olan sey rus'un soz konusu turk guresci tarafindan soylenen kufurleri ayni sekilde tekrar etmesidir.

    asdfghjk

  • az önce ankara çayyolu beğendik mağazası açık büfe kahvaltı bölümünde başıma gelen olaydır. kasiyerin verdiği bilgiye göre, mağaza müdürünün talimatı ile, simitlerde kahvaltının kg fiyatı ile tartılarak satılmaya başlamış. bu sayede az önce 1(bir) adet simite 5.25 tl ödemiş oldum. şimdi bodrum'da 50 tl'ye lahmacun yiyenleri daha iyi anladım. gerçekten insan kendini çok farklı hissediyormuş. :)

  • yağmur yeni başladığı ( çiselediği) zaman yerdeki tozlar küçük topaklar haline gelir ve bu da ani fren yaptığınızda aracın kızaklamasına( yere tutunaması, kayması) neden olur. kazaya sebebiyet verebilir. yani yağmur başladığı zaman hızınızı azaltın.

    köprüler, viyadükler ( altından rüzgar esen yerler) erken buzlanır. gizli buzlanma da derler. buralardan geçerken hızınızı azaltın, içinde fren yapmamaya çalısın. aracınız kaymasın.

    araçla seyir halindeyken ben kurallara uyarım sinyalimi veririm bişey olmaz mantığındaysanız türkiye'de araç kullanmayın. ha değilseniz önünüzdeki aracın önündeki aracı görebilecek uyanıklıkta olun. trafıkte etrafınızda saçma sapan hareketler yapan araçlardan uzaklasın( anı durmak, ani şerit değişiklikleri vs)

    dört yol ağızlarına hızlı girmeyin.

    kemerinizi mutlaka takın.
    alkollu zaten kullanmayın. evim yakın vs demeyin. ölüm de yakın.

    kadın şöförlere dikkat edin. taksicilere dikkat edin. minibüsçülere dikkat edin.

    büyük araçlardan mümkün mertebe uzak durun.

    aracın kontrolü sizin elinizde unutmayın. aracınızın kaportasını kendi bedeniniz gibi hissedemiyorsanız (genişlik algısı) daha cok pratık yapın trafiğe öyle çıkın.

    uykusuz, sinirli vs durumlarda araç sürmeyin.

    empati beklemeyin empati kurun. trafikte tartışmayın kimin ne olduğu belli değil. yol verin gecsın. önemli olan insan olmak. siz olun insan. insana hasret kaldık.

    edt: 20 yıldır kullanıyorum, kazam yok.