30 entry daha
  • hani vardır ya elinde kolye ile 'şimdi sakinleş ve buna odaklan' diye karşısındaki şahsı hipnotize etmeye çalışan hangi meslekten oldukları ile ilgili hiç bir fikrim olmayan adamlar, işte onların yaptığı işi yapar bu time. bak ve dinle. itaat et, uyu. gerçi ne bekliyordum da, şaşırıyorum ama. bilhassa son zamanlarda sahip olduğu küresel imajı ile de siyonizm vahşetini meşrulaştırma çabasını görünce daha fazla bu düşüncelere kapılmaya başladım. misal, tzipi livni denen insan evladının ağzından çıkmış gibi duran (bkz: tzipi livni/#14830455) şu haber satırlarında ne demek istediğim daha da iyi anlaşılır umarım.

    "although the air war has so far claimed more than 400 palestinian victims, and continues to inflict damage on hamas — as well as, inevitably, on the civilians around it — israelis believe the attacks have not yet delivered the deterrent blow they desired."

    "her ne kadar hava saldırıları ile hamas'a ve kaçınılmaz olarak çevresindeki dört yüzün üzerindeki hayatını kaybeden sivile büyük bir zarar verilmiş olsa da, israilliler henüz saldırıların arzu edilen caydırıcı etkiyi sağlamadığına inanıyorlar."

    http://www.time.com/…article/0,8599,1869407,00.html

    yani bu demek oluyor ki filistinli kardeşlerim, tecavüz kaçınılmazsa zevkle gebereceksin.

    (bkz: barıştan nefret eden israil)

    edit: geliyorum son satırdaki [...ceksin]'i okuyunca dayanamıyorum. bir ayda iki binden fazla zalimce kırılmış beden ölmez. onlar yaşarlar, zalimlerin varlığı sürdükçe ölmeden yaşarlar onlar. ne mutlu gazze şehitlerine!
115 entry daha
hesabın var mı? giriş yap