567 entry daha
  • iki buçuk senedir yaşadığım yer. ilk geldiğimde pek sevememiştim çünkü şehir çok büyük ve bölgeler arasındaki mesafeler çok uzak gelmişti. los angeles'ta arabasız bir yaşam inanılmaz zor; araba insanı değilseniz veya çeşitli sebeplerden dolayı araca kolay ulaşamıyorsanız yollarda sürünüyorsunuz ve dolayısıyla şehrin tadını çıkarmanız da tahmin edeceğiniz gibi zor oluyor. ayrıca saatlerce sokaklarında yürüyüp dolaşıp gezilecek bir şehir yapısı olmadığı için de los angeles'a bir türlü ısınamıyordum. ancak zamanla sevmeye başladım.

    ayrıca buraya sonradan gelen başka birçok kişiden de benimle benzer süreçlerden geçtiklerini duydum, çoğu başta hiç sevemedikleri bu şehri zamanla çok sevdiklerini hatta aşırı bağlandıklarını söyledi. (direkt en baştan çok sevenlerin sayısı da oldukça fazla bu arada)

    peki zamanla nasıl seviliyor? bir kere herkesin ilk söyleyeceği şey genellikle havası olur ki gerçekten harika bir havası var. yaz-kış güzel işte. ne çok sıcak ne de çok soğuk.

    ayrıca palmiyeler ve şehrin geneline yayılmış olan chilling havası, her daim tatil şehrinde yaşıyormuşsunuz gibi bir atmosfere sahip. çeşitli kültürlerin ve mutfağın bir araya geldiği bu şehir, dışarıda vakit geçirmek isteyenlere sonsuz seçenek sunuyor. üstelik, kültürel ve sanatsal etkinliklerin eksik olmadığı bir yer burası. bunun yanı sıra, doğa etkinliklerini sevenler için harika parklar ve okyanus gibi doğal güzellikler de hemen yakınınızda bulunuyor. sonuç olarak, burada keyif almayı öğrendikten sonra sıkılmak neredeyse imkansız bir hâl alıyor... valla bunu ben biraz geç anladım ama sonunda anladım yani :)
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap