6 entry daha
  • dreamcaster**, ravenloft dünyasındaki bir prestige classın ismidir. bu yaratıklar belirli bir büyü gücüne sahip, geceleri rüyalarınızla beslenen, bu rüyalar sayesinde size zarar verebilen, sizi yönetebilen, korkunç yaratıklardır.
    her zaman öyle olmak zorunda değildir tabi ki.. bazen masum bir kişinin de zamanla bu özellikleri gelişip uyku, ilüzyon, rüyalar hakkında deneyim kazanması ve bunlara hakim olmaya başlaması mümkündür. fakat bu görevi almış birinin bunu iyilik için kullanması da oldukça zor (ve ilginç) olacaktır.
    öncelikle uyuyabilen canlıların* rüyalarına girip onlara istediği şeyleri göstermek ne derece iyi* bir harekettir bu tartışılır. bu rüyalar sırasında onlara zarar verebilmek, onların zihin gücüyle (neredeyse) beslenmek, onları manipüle etmek, bu arada kötü** yaratıklarla ilişkilerini geliştirmek de iyilik tanımına uymaz.
    yani champions of darkness isimli ravenloft kitabından seçeceğiniz her prestige class gibi bu da sonu kötülüğe varacak bir yolda hızlı ve emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır.
29 entry daha
hesabın var mı? giriş yap