4 entry daha
  • bu kadar az entry girilmesine şaşırdığım şahane müzikal. 60'ları sevenler buraya toplaşsın. tam bir "feel good movie". enerjik, yaramaz, aklı bir karış havada ama en önemlisi umut dolu bir film. başından sonuna size "hayat o kadar da acımasız değil, neden başımıza güzel şeyler gelmesin ki?" deyip duruyor. ister istemez hafif bir gülümseme yayılıyor insanın yüzüne. izledikten sonra filmden bir melodiyi mırıldanmıyorsanız gidin bir mezara yatın, zira tahminen yaşamıyorsunuz.

    --- spoiler ---
    filmde sevdiğine bir türlü ulaşamayan tek karakterin ideal kadınını arayan ressam olması hoş bir detay. bence asla kavuşamayacak çünkü o yaptığı resme aşık. hiç bir kadın idealindeki kalıba birebir oturmayacak. üzgünüm sarı oğlan... bir yandan da ressam ve muazzam aşkı sevmek zamanını hatırlattı ve kıs kıs güldüm.
    --- spoiler ---

    beykoz kunduraya ise burada bir yer vermek isterim. gerçekten özenli seçkilerle film günleri düzenliyorlar iki yıldır. bu seneki yaz teması, deniz kenarında çimenlere kurdukları yazlık sinema konsepti ile şahane bir etkinlik oluyor. bu vesileyle bu filmi de açık hava sinemasında izleyebilmiş olmak sanırım büyük bir lüks olsa gerek. teşekkürü hak ediyorlar ekip olarak.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap