4 entry daha
  • hala şaka mı gerçek mi ayırdedemediğim filmdir.

    south park'ın bi bölümünde bağımsız film festivaline gidiyordu bizimkiler. bölüm, bağımsız filmleri tiye alıyor ve bu filmlerin yaratıcılıktan uzak, saçma filmler olduklarını iddia ediyordu. south park'ın bazı bölümleriyle fikir ayrılığına düştüğüm olurdu ve bu da o bölümlerden biriydi. yine de hoşuma gitmişti espriler. hatırladığım kadarıyla birazından bahsedeyim ki lafı neden bu kadar dolandırdığım anlaşılsın.

    filme girmeden önce kyle (ya da stan), "umarım eşcinsel iki kovboyun hikayesini anlatan bi film çıkmaz yine hep bağımsız filmlerde olduğu gibi" diyordu. ben "ne alaka yahu" diyip gülerken sinemada film başlıyor, iki tane kovboy birbirlerine "hey neden içimizdeki dürtülerimizi dışa vurmuyoruz" diyerek birden sevişmeye başlıyorlardı. bizimkiler iğrenme ünlemlerini çıkarırken ekran başında ben de içimden "yok artık daha neler" diyerek gülüyordum.

    sinemafanatik.com'da bu filmin konusunun anlatıldığı ilk cümleyi okuduğumda yaşadığım şaşkınlığı nasıl tarif edeyim şimdi bilemiyorum. şakadır herhalde di mi? yok... ciddi ciddi konu bu. allah allah... formatı da çektik lastik gibi uzattık ama güleyim mi şaşırayım mı hala karar veremedim yahu.
283 entry daha
hesabın var mı? giriş yap