• türkiye'de yaşandığını düşünmediğim olay. türkiye'de polise gideceksin de polis namıs terbiye vs konularında "size ne, karışamazsınız" diyecek! hahaah yok lan. ya türkiye değil ya haber sallama.

    edit: başlık başıma
  • adamcağız o kadar güzel uyarmış ki, ister istemez akla behzat'ın karikatürist cinayeti bölümündeki kınama sahnesi geliyor.

    hani şu gelenek ve görenekleri koruma derneğinin 30 kadar üyesinin manevi değerlerini rencide eden mizah dergisine gelip "karikatürleriniz bizi üzdü, bu nedenle sizi kınıyoruz" dediği ve çay için teşekkür edip dergiden ayrıldıkları sahne. çizer de sonradan tesadüfen öldürüldü ne hikmetse.

    tabi bu ülkede yaşayan herkes bu uyarının haberde yazıldığı şekilde olmadığını çok iyi bilir. şüphesi olan var mı? yobazın teki kendini ahlak bekçisi ilan etmiş sonra da dayağını yemiş güzelce, olay bundan ibaret.
  • porno izlemiyorsa şerefsizim!
  • önce uygunsuz davranışı bi açalım, açmak uygunsa
  • şahsen sevişseler dahi uyarmam ki en fazla dudaktan bir öpücük almıştır bu gençler...

    muhafazakarlık kötü şey lan valla...bir de bunu allah adına yapmak...ulan belki adam senden inançlı, belki ateist, belki kıza deli gibi aşık tutamamış kendini, sen tebliğci misin?

    ayrıca haberde geçen her cümle sahtelik kokuyor...
  • ona neymiş ki?

    herkes allaha inanmak zorunda değil, buna göre senin genel ahlak kuralı dediğin şey de senin kendi ahlak kuralın oluyor.

    büyük ihtimalle hiçbir anormal hareketi olmayan gençlerdir.
  • o genc camiye gidip namaz kilanlari uyarsa, bak imam efendi uçan spagetti canavarı diye bir sey var birakin bu sacmaliklari dese, bunu israrla surdurse ne olur acaba?

    uzun lafin kisasi, toplumdaki diger bireyleri de kendi gibi yasamaya ve dusunmeye zorlayan ama kendilerine verilen tepkilerde hemen magdura yatan kindarlara ne yapsalar kizamiyorum artik. fiziksel mudahele olmasa ve genc bu bagnaz zihniyeti lafla ezse daha iyi olurmus ancak haberden anlasilan ilk fiziki mudaheleyi yapan da magdura yatan muharrem efendi; senin ne haddine yaptigi eylemin sana bir etkisi olmayan bir insanin kolunu durtmek, azarlamak?

    tanim: linteki karikaturun cuk diye oturdugu bir olay
  • amına koyim şu polis bi kere mağdur etmesin. dincisinden kemalistine cemaatcisinden komünistine herkes mağdur. faşist polis yine yapmış yapacağını.
hesabın var mı? giriş yap