1 entry daha
  • ayda bir kez aydin doganin ne kadar haksizliga ugradigini yazin. ama bu yazilariniza biliyorum bana yagci diyecekler ama gercekler bu diye baslayin. patronunuz vergisini oderken baskalari odemiyor diye vicdaniniz sizladigini yazin.

    haftada bir kez, buyuk bir devlet ne yapmalıdır ondan bahsedin. hangi ulkere karismali, buyuk devlet olmanin şarti hangi ulkelere karsimaktir, kucuk devletler ne yapar ondan bahsedin. yemen vatan topragi diyin. demeyeni vatan haini ilan edin. belki birisi cikip "ulan yunanistanli istanbul topragi dese, sen ne dersin" diyebilir, aldirmayin.

    ayda 3 kez, isvicre basta olmak uzere avrupa devletlerinin yillardir savasmiyor olmasinin igrenciliginden bahsedin. turk milletinin savasci gecmisinden dem vurun. murat bardakciya telefon acin, sizin tuhaf teorileriniz için tarihten benzer olay yaratip çikarsin.

    haftada iki kez, işte ben tam da bu yuzden savasa girelim diyorum yazin. her olayi savas yontun. hatta beckhan sizler vatanperversiniz diyince bunu bold harflerle yazin. bakin gorun diye okuyucunun suratina sokun.

    asla ama asla amerikanin veya ingilterenin savas sonrasi dustugu korkunc durum hakkinda tek kelime etmeyin. ugradigimiz onur kirici santajlar, bm mesruiyetinden bahsetmeyin, şehit lafini ağziniza almayin.

    ona buna işinize gore bol bol saddamist, gerici, ücüncü dunyaci diyin.

    ayda bir kez gecmiste sizin de boyle romantik sol zirvalarla ugrastiginizi şimdi kendinize cok gulduğunuzu yazin.

    her pazar ve mumkun olursa aradaki gunlerde, okudugunuz ingilizce kitaplari, eşi dostu yazin. ucuz duygusallık numaralarina yatin.

    bol bol ahlak dersi verin.

    vicdaninizi aldirin.

    (bkz: ertugrul ozkok bagdattan bildirsin kampanyasi)
    (bkz: mutlu musun ertugrul ozkok)
    (bkz: 10 bin asker yetmez)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap